Fotowedstrijd "Hoe est in ou kot?"

Deze wedstrijd liep tot en met 15 juli.

 

Hoe beleef jij deze coronatijd? Hoe ziet je dagelijkse leven er nu uit? Wat is het meest veranderd of wat valt jou op? Hoe ga jij creatief om met moeilijke situaties? Waar geniet jij nu nog meer van dan anders?

Dat wil Koninklijke Fotoclub Gafodi i.s.m. je lokaal bestuur graag te weten komen met deze wedstrijd “Hoe est in ou kot?”. Vertel ons je verhaal met een foto en wie weet win je een waardebon om bij de Gaverse handel en horeca te besteden.

Hoe gaat het in zijn werk? Elke week worden drie foto's gekozen. Bezorg jouw foto of foto's ten laatste op woensdag. De drie winnende weekfoto's worden op vrijdag op de Facebookpagina van de gemeente gepost. Na afloop maken de weekwinnaars kans op een van de de drie hoofdprijzen of op de publieksprijs.

Doelgroep

Gaverlingen

Voorwaarden

Bekijk het pdf bestandreglement Hoe est in ou kot (306 kB).

Je mag maximaal tien foto’s insturen.

Bezorg je weekfoto of foto's ten laatste op woensdag.

Wat gaan we verder doen met al dat fotomateriaal? De bedoeling is om deze bijzondere tijd vast te leggen voor “de eeuwigheid”. We willen je foto of foto’s dus ook kunnen gebruiken voor een coronatentoonstelling en andere acties. Door deel te nemen geef je ons hier automatisch toestemming voor. Jij houdt natuurlijk te allen tijde je rechten als auteur.

 

Hoe%20est%20in%20ou%20kot_0.jpg