Corona: activiteiten voor -12 geschrapt t.e.m. 11 november

  • 29 oktober 2020

Vorige week werden alle vrijetijdsactiviteiten voor +12 geannuleerd tot en met 30 november. Nu worden ook de activiteiten voor -12 geschrapt tot en met 11 november. Dat betekent onder meer dat het kleutersportkamp in de herfstvakantie niet zal doorgaan. De bedoeling is om het effect van de verlengde herfstvakantie te versterken en het virus geen nieuwe kans te geven om zich verder te verspreiden.

Het gemeentelijk ontmoetingscentrum Racing, de gemeentelijke trefpunten ’t Eiland en Henri De Cocker en de gemeentelijke sporthallen sluiten trouwens tot 11 november de deuren voor -12 en tot en met 30 november voor +12.

De Gaverse verenigingen en sportclubs wordt ten stelligste aangeraden om het voorbeeld van het lokaal bestuur te volgen en hun activiteiten zoveel mogelijk uit te stellen.
De strenge maatregelen zijn nodig, want het aantal besmettingen in Gavere stijgt pijlsnel. In de laatste zeven dagen kwamen er maar liefst 55 besmettingen bij.

Blijf op de hoogte van de coronamaatregelen in Gavere via deze website, de Facebookpagina van het lokaal bestuur, de e-nieuwsbrief, de digitale infoschermen en de nieuwsrubriek in het weekblad Etalage.