AAA
rss

Heb jij ideeën voor Gavere? Vertel het tijdens de gesprekstafels op donderdag 13 juni

Hoe graag woon je in Gavere? Wat zijn de sterke punten van onze gemeente en wat kan beter? De afgelopen weken vroeg het gemeentebestuur dit al via een enquête aan 1.400 Gaverlingen. Nu is het tijd voor de volgende ronde: de gesprekstafels voor alle inwoners! Heb jij ideeën om onze gemeente nog beter te maken? Reserveer nu je zitje en kom meepraten op donderdag 13 juni.

Waarover gaan de gesprekstafels?

De gesprekstafels gaan over dezelfde thema’s als in de enquête, bijvoorbeeld milieu en natuur, mobiliteit, cultuur, sport, … De komende weken worden de resultaten van de enquête al verwerkt, zodat ze als basis voor de gesprekken kunnen dienen.

Wie kan meedoen?

Alle Gaverlingen vanaf 16 jaar zijn welkom aan de gesprekstafels. Je hoeft geen specialist in een bepaald domein te zijn of je voor te bereiden. Het gaat om jouw mening en jouw ideeën. Deel ze en help zo het nieuwe gemeentelijke meerjarenplan (2020 – 2025) op te maken.

Hoe schrijf je je in?

De gesprekstafels gaan door op donderdag 13 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de voetbalkantine in Vurste (Leenstraat 78). Schrijf je ten laatste op vrijdag 7 juni in via www.gavere.be/participatie of bel naar 09 389 29 35.