AAA
rss

Denk jij graag mee over een zorgzame gemeente? Stap nu in Thuis in Gavere

Hoe oud je ook bent of hoeveel zorg je nodig hebt, je blijft het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Dat kan als je een sterk netwerk hebt: van familie, vrienden of buren, hulp aan huis, verpleging en medische hulp.
Maar hoe kunnen al deze vrijwilligers en beroepsmensen het beste samenwerken om deze zorg nog te verbeteren? Dat is de vraag waarop “Thuis in Gavere” nu een antwoord zoekt.

Kom naar het infomoment

Ben jij iemand die voor anderen zorgt of heb jij zelf zorg nodig? Wil je je ervaringen en ideeën delen? Of ben je een geïnteresseerde Gaverling die met een frisse kijk wil meewerken aan een warme gemeente?Kom dan vast en zeker naar het infomoment op dinsdag 19 februari van 19 tot 20.30 uur in de raadzaal van het administratief centrum.
Je hebt geen speciale kennis nodig om in dit project te stappen. Iedereen die wil meedenken over betere zorg is welkom. We zoeken samen naar een oplossing die met de belangen van iedereen rekening houdt.

Al gegroeid uit “Thuis in Gavere”...

Het project “Thuis in Gavere” loopt al sinds 2017. Het afgelopen jaar groeiden er al mooie en warme initiatieven uit, zoals de dorpsradio Radio Gagavere in Dikkelvenne, de Dorpstuin in Vurste, de agenda voor senioren en praatcafés voor mensen die zorg
dragen voor anderen. Op thuisin.gavere.be vind je alle info. Neem een kijkje en laat je net als vele andere Gaverlingen overtuigen om voor een zorgzaam Gavere te zorgen.

Meer weten

Vragen of meer informatie? Neem contact op via administratie@gavere.be of 09 389 29 00.