AAA
rss

De Grote Gaverse Lenteschoonmaak

LOGO_DGGLS_2019
Klik om te vergroten
Heb jij schoon genoeg van zwerfvuil en sluikstorten? Wil je deze lente jouw straat of een ander plekje in Gavere opruimen? Trommel je familie, je vrienden, je buren of je collega’s op en doe mee met de Grote Gaverse Lenteschoonmaak in het weekend van 23 en 24 maart. We sluiten de Lenteschoonmaak samen af… met een Lentefeest!

Hoe doe je mee met de Lenteschoonmaak?

Contacteer de Lenteschoonmaakploeg via lenteschoonmaak@gavere.be of 09 389 29 80. Laat weten of je individueel, met vrienden of met een organisatie meedoet en wanneer je precies aan de slag kan.

Samen bekijken we welke plek in Gavere je onder handen wil en kan nemen: je eigen straat, een trage weg, een plein of een ander plekje in Gavere.

Goed gewapend ten aanval tegen afval

Als schoonmaker krijg je al het nodige materiaal om zwerfvuil en sluikstort op te ruimen: handschoenen, een grijper, vuilniszakken en een fluohesje. Je mag deze spullen trouwens houden voor een volgende schoonmaak.

Het verzamelde zwerfvuil breng je naar een verzamelpunt in de buurt of rechtstreeks naar het recyclagepark.

Groot of gevaarlijk afval ruim je niet zelf op maar meld je aan de schoonmaakploeg.

Lenteschoonmaak= Lentefeest!

We sluiten de Grote Gaverse Lenteschoonmaak af met een gezellig Lentefeest voor alle schoonmakers op zondag 24 maart om 16 uur. Je krijgt nog een origineel geschenkje én je maakt kans op een mooie hoofdprijs.

Registreer je als schoonmaker en mis dit feest niet!

Meer weten?

De Grote Gaverse Lenteschoonmaak sluit aan bij de campagne “Mooimakers” van de Vlaamse overheid: www.mooimakers.be

Heb je nog vragen?  Contacteer de Lenteschoonmaakploeg van de gemeente via:

Email: lenteschoonmaak@gavere.be tel: 09 389 29 80