AAA
rss

Welkom op het vakantiepark van Gavere Zomert vanaf vrijdag 29 juni

Laat de zomervakantie maar komen, want Gavere Zomert is er klaar voor! Van 29 juni tot en met 22 juli kan je elke dag afzakken naar het leukste vakantiepark voor groot en klein in de Sportdreef. Ontdek het hele programma en laat je verleiden.

Wat kan je doen op Gavere zomert?

De cocktailavond, de Valeir- en Breydelspekloop en de Kinderrun, het feest voor 55-plussers, de familiedag… Gavere Zomert heeft iets voor iedereen op het programma.

Mis geen enkele activiteit: volg de facebookpagina van Gavere zomert 2018, bewaar het programma uit het infoblad van juni of haal je exemplaar in de bibliotheek, De Poort of het administratief centrum.

Liever gewoon genieten op het zomers terras? Je bent elke dag welkom tussen 14 en 21 uur. Kinderen kunnen zich uitleven op de springkastelen en de trampolines, en op de speeltuin.

Je verjaardag vieren op Gavere Zomert

Wil je graag je verjaardag vieren op Gavere Zomert? Mail naar jeugd@gavere.be om een tafel voor jou en je vriendjes te reserveren. Jij zorgt voor taart of een andere lekkernij. Drankjes en chips koop je aan de bar in de tent.

Meer weten

Heb je nog een vraag over Gavere Zomert?

Lees alle info over Gavere Zomert op de website van de gemeente of contacteer de afdeling Vrijetijdszaken via 09 389 29 80 of vrijetijd@gavere.be.