AAA
rss

Toeristisch onthaalpunt De Poort zoekt nieuwe “Poorters” in 2018

Hou jij van je gemeente en je streek en wil je bezoekers graag wegwijs maken? Word dan in 2018 vrijwilliger in toeristisch onthaalpunt De Poort op de Markt.

Wat doe je als Poorter?

Je geeft bezoekers toeristische informatie over Gavere en de Vlaamse Ardennen. Denk maar aan de Valeirfietsroute, de trage wegen of de wandelnetwerken van Toerisme Vlaamse Ardennen. Daarnaast verhuur je de fietsen en tandems van De Poort.

Natuurlijk krijg je eerst uitleg over het aanbod en de werking van De Poort.

Wat zijn de voorwaarden om als Poorter te kunnen werken?

  • Je bent minstens 18 jaar
  • Je bent sociaal en weet hoe je met mensen moet omgaan
  • Je bent klantgericht
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je bent goed in administratie (bijvoorbeeld de kassa bijhouden)
  • Je bent niet verbonden aan een politieke partij

Wanneer ga je aan de slag?

In het toeristisch seizoen, van 1 april tot en met 30 september, hou je samen met je collega’s de Poort open in het weekend en op feestdagen. Je werkt minimaal één halve dag per maand: van 8.30 tot 12.30 uur of van 12.15 tot 16.15 uur. Daarnaast ben je nog een halve dag stand-by om eventueel een zieke collega te vervangen.

Per shift krijg je een vrijwilligersvergoeding van 33,36 euro (nog niet geïndexeerd voor 2018). Je bent verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan voor 15 februari contact op met de afdeling Vrijetijdszaken via 09 389 29 80 of vrijetijd@gavere.be en kom vrijblijvend langs om kennis te maken. Bekijk de openingsuren van De Poort.