AAA
rss

FRGE-lening

Dienst milieu

Markt 1
9890 Gavere
tel. 09 389 29 60
fax 09 389 29 01
milieu@gavere.be

Goedkoop lenen om je woning energiezuiniger te maken!

Leen aan 2% voor energiebesparende investeringen in je woning! Renteloos voor de doelgroep.

Energie besparen is een belangrijke uitdaging, zowel voor de overheid als voor
particulieren. Via een Vlaamse energielening kan u financiële steun krijgen voor de uitvoering van energiebesparende investeringen.

Deze lening kan u dankzij uw gemeente afsluiten bij Veneco2 en dit voor energiebesparende maatregelen in de eigen woning en uitgevoerd door een geregistreerd aannemer. Hieronder vallen o.a. isolatiewerken, vervangen van stookolieketels en het plaatsen van hoogrendementsbeglazing. Indien u eigenaar/bewoner, eigenaar/verhuurder of huurder bent van een woning gelegen in een deelnemende gemeente*, dan kan u een lening aangaan van 1.250 euro tot maximaal 10.000 euro terug te betalen op een termijn van maximaal 5 jaar.

Bijzonder aan deze vorm van dienstverlening is dat ook aan mensen uit kwetsbare groepen de mogelijkheid wordt geboden om energiebesparende investeringen te doen. Tot deze kansengroepen behoren rechthebbenden op verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds, mensen met een OMNIO-statuut, mensen in schuldbemiddeling en mensen met OCMW-begeleiding voor betalingsmoeilijkheden. Behoort u tot de doelgroep, dan is deze lening renteloos. Voor andere personen bedraagt de intrest 2% per jaar.

Indien u interesse hebt, kan u vrijblijvend contact opnemen met Veneco2, Panhuisstraat 1, 9070 Destelbergen. Tijdens de kantooruren kan u Veneco2 bereiken op 09/218.99.12 of mailen naar veronique.vanlaer@veneco.be, contactpersoon: Veronique Vanlaer.

U vindt ook alle informatie terug via www.veneco.be

* Aalter, Assenede, Deinze, Destelbergen, De Pinte, Eeklo, Evergem, Gavere, Kaprijke, Knesselare, Lochristi, Lovendegem, Melle, Maldegem, Merelbeke, Nazareth, Nevele, Sint-Laureins, Waarschoot, Wachtebeke, Zelzate, Zomergem en Zulte. 

Let op! Geld lenen kost ook geld. Jaarlijkse kosten percentage en debetrente bedragen 2%