AAA
rss

Afvalophaling (kalender - klachten)

Dienst milieu

Markt 1
9890 Gavere
tel. 09 389 29 60
fax 09 389 29 01
milieu@gavere.be

Restafval wordt in principe wekelijks en PMD (plastic flessen en flacons, metalen verpakkingen en drankkartons) en papier/karton  2-wekelijks aan huis opgehaald.

De ophaalkalender 2019 kan u hier downloaden.

Problemen bij afvalophalingen? Contacteer het meldpunt 0800 13 580

IVM staat in voor de ophaling van restafval, PMD, papier en karton, grofvuil en snoeihout. Ook de lediging van de glascontainers wordt door IVM gecoördineerd.

Mochten er zich problemen bij een ophaling voordoen, dan kan u dit melden bij IVM op het gratis nummer 0800 13 580 (elke werkdag van 8u30 tot 17u00) of via het webformulier op www.ivmmilieubeheer.be (e-loket).

Neem dus geen contact op met de gemeentelijke diensten voor vragen over de afvalophalingen, maar wend u hiervoor tot IVM.

Waarvoor kan u contact opnemen met IVM?

U kan bij IVM terecht voor vragen over de ophaling van restafval, van PMD, papier en karton en voor het maken van een afspraak voor een ophaling van grofvuil of snoeihout aan huis.

Is een glascontainer vol? Ook dit kan u bij IVM melden.

Bel 0800 13 580

e-loket www.ivmmilieubeheer.be

Waarvoor neemt u nog wel steeds contact met de gemeente?

Enkel de vragen over huis-aan-huis ophalingen die door IVM worden gecoördineerd, worden behandeld door IVM.

Voor andere afval-gerelateerde vragen of meldingen over sluikstorten of zwerfvuil, het recyclagepark, composteren, … neemt u contact op met de afdeling grondgebiedszaken van de gemeente!

Voor vragen over de ophaling aan huis van textiel, meubelen of andere herbruikbare goederen kan u terecht bij Ateljee vzw.

Ateljee is telefonisch bereikbaar op 09 224 07 15.

Digitaal contactformulier www.uwkringwinkel.be/nl/contact