AAA
rss

JC Avalon

Iedereen kent wel het gevoel : na een lastige week op school of op het werk kom je op vrijdag moegetergd thuis en plof je in de zetel, nog geen idee wat de avond zal brengen. Je kijkt al enorm uit naar zaterdag, wanneer je naar die fuif kan met vrienden en vriendinnen maar het is nog steeds maar vrijdag.

Je hebt geen zin om je nog veel klaar te maken, je hebt geen zin om ver te rijden, je hebt geen zin om al een flinke hap uit je budget te nemen. Er zit dan ook maar 1 ding op: thuis blijven en wat tv kijken.

Tenzij...tenzij je naar JC Avalon komt in Vurste. In een sfeervolle oude pastorij komt het weekend pas echt op gang! Een spelletje darts, een spelletje kicker, je timmermanskunsten tonen op het nagelblok, gewoon iets drinken en gezellig samenzijn, zelfs dansen, je kan het er allemaal van 21u tot 5u.

Nu, de Avalon is meer dan een plaats om je op vrijdag te amuseren met vrienden en vriendinnen, het is een aaneenschakeling van diverse activiteiten. Activiteiten aan democratische prijzen met slechts 1 doel: met zoveel mogelijk mensen een leuke tijd beleven. 

Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn:

-          een Duvelavond met Duvel aan anderhalve euro met een loterij waarbij tal van leuke gadgets te winnen zijn;

-          Een Primus-avond met gadgets van Primus te winnen;

-          Een Foute Fuif waarbij iedereen verkleed uit de bol gaat op de zogenaamde “foute muziek”;

-          Een cocktailparty met eigen cocktails en opzwepende muziek;

-          Een Kersthappening waarbij kerstmuziek, gluhwein en schnaps niet ontbreken;

-          Een 24-uren-opening waarbij niet iedereen de eindstreep haalt;

-          ...

Al deze activiteiten zijn eigenlijk slechts opwarming naar de “Dolle Dorpsdagen” welke telkens doorgaan het 4e weekend van augustus. Voor dit jaar hadden we DJ Wout, DJ Pat Krimson, Luc Steeno, Christoff & Lindsay en Willy Sommers op het podium.

Het spreekt voor zich dat voor al deze activiteiten de nodige leden en vrijwilligers noodzakelijk zijn dus mochten een paar onder jullie zich willen engageren om in de toekomst een actief lid van JC Avalon te worden, wacht niet langer en neem contact op met ons!

Voor contactadressen, voor meer info over onze activiteiten, voor foto’s, prijzen, en adressen, slechts 1 adres: www.jcavalon.be.

Tot de volgende, tot Avalon!

Meer info: www.jcavalon.be