AAA
rss

JOC De Barst

Jeugdontmoetingscentrum De Barst is een begrip in Gavere. Het jeugdhuis heeft de voorbije 15 jaar een rijkgevulde geschiedenis opgebouwd, eerst 6 jaar onder de kerktoren in Dikkelvenne,  daarna 9 jaar in de Scheldestraat in Gavere. Nu staat het jeugdhuis voor een volgend hoofdstuk en nieuwe uitdagingen op z'n nieuwe lokatie in de Sportdreef te Gavere.

De Barst wil in de Sportdreef een ontmoetingsplaats zijn voor jongeren. De nieuwe locatie biedt tal van mogelijkheden. Jongeren kunnen er iets drinken, gamen, een film bekijken, uit de bol gaan op een fuif of zichzelf ontplooien als DJ of barman.

De Barst is een plek waar jij en je vrienden zich thuis kunnen voelen en je oude en nieuwe leeftijdsgenoten kan ontmoeten.

Het jeugdhuis opent iedere vrijdag van 19u tot 24u zijn deuren.

De Barst staat voor de aftrap van het weekend, de vrijheid om jezelf te ontplooien en de mogelijkheid om je gewoon samen met je vrienden te amuseren.

Ook jij kunt je inbreng hebben in het jeugdhuis. Heb je zelf een voorstel voor een activiteit? Heb je zin om eens achter de toog te staan? Wil jij je DJ-talenten tentoonspreiden? Wil je samen met je band je songs testen op een live publiek? Ben jij het aanstormend komisch talent en ben je het beu om je grappen voor de spiegel in te oefenen? Aarzel dan niet om bij je bezoek aan het jeugdhuis één van de aanwezige kern- of barploegleden aan te spreken.

Hou ook de facebookpagina van De Barst in de gaten om op de hoogte te blijven van de komende activiteiten en de nieuwste gossip.

Wil je zelf of met vrienden of vriendinnen een feest of fuif geven ?

De Barst kan voor deze gelegenheden gehuurd worden. (maximaal 120 personen)

Of gewoon je verjaardagsdrink geven op vrijdagavond ? Dat kan ook.

Locatie: JOC De Barst, Sportdreef, Gavere

Openingsuren: Vrijdag van 19u tot 24u

Verdere info: gregory@vivanostalgica.be